Nieuws
BLIJF OP DE HOOGTE
Er valt altijd wat te beleven
Bij Keurslager Lieve & Patrick valt er altijd wat te beleven. Hier delen we alle nieuws, winacties en campagnes, feestfolders en belangrijke mededelingen. Maar op onze website kan je ook inspiratie opdoen met heerlijke recepten, interessante tips en weetjes.
Je ontvangt per direct 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.
Grote Sinterklaas Actie 2024
Ook dit jaar organiseren we weer een Grote Sinterklaas Actie.
Herfst en winter: ideale seizoenen voor stoofpotjes
De herfst en winter zijn ideale seizoenen om te genieten van heerlijke stoofpotjes. Tijdens de koudere maanden zijn stoofpotten bijzonder…
Win een diner voor 2 bij An en Emilia in ’t Pure Genot
Als abonnee op onze nieuwsbrief maak je in november en december kans op een viergangenmenu voor twee personen ter waarde…
Zelf marineren van vlees: weetjes en 4 recepten
Zelf ons vlees marineren kan een heerlijke manier zijn om er extra smaak aan te geven. Hier zijn weetjes en…
Bij ons geen voorverpakte vleeswaren
Bij Keurslager Lieve & Patrick geen voorverpakte vleeswaren, maar de mogelijkheid om exact jouw gewenste hoeveelheid vlees te bestellen.
Winactie n.a.v. 5.000 volgers van onze Facebookpagina
Zoals beloofd verloten we een Keurslager-koeltas met allerlei lekkers n.a.v. 5.000 volgers van onze Facebookpagina.
Winnaar gasbarbecue Belgische Keurslagers
Kwaliteitsvol vlees gril je op een kwaliteitsvolle barbecue, toch? Om er zeker van te zijn dat jij zo’n toptoestel bezit,…
Wereld Ei Dag: vrijdag 11 oktober
Wereld Ei Dag, ook bekend als Wereldeidag, wordt jaarlijks gevierd op de tweede vrijdag van oktober. Het is een dag…
Week van de Steak-Friet met 10 overheerlijke sauzen
De Week van de Steak-Friet 2024 vindt plaats van 4 tot 11 oktober. Deze week is een jaarlijks initiatief van…
Weekend van de Klant: vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2024
Bij ons gaat het weekend van de klant door op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2024. We voorzien weer…
We werven aan: flexi slager en flexi winkelbediende
Keurslager Lieve & Patrick in Opglabbeek werft aan: flexi slager en flexi winkelbediende. Stuk voor stuk twee leuke jobs in…
Week van het gehakt: steeds lekker en je kan er vanalles mee doen
Tijdens de ‘Week van het gehakt’ van 23 tot 28 september zetten we 4 gehakttoppers uit onze toonbank in de…
Promotieweken: enkel bij je favoriete Keurslager
Net als ieder jaar organiseren we ook dit jaar twee super promotieweken. Van 16 tot 21 september zetten we tijdens…
Terug naar school: boterhamworst en Keurpunten
De schoolvakantie is ten einde en deze week gaan de meeste kinderen terug naar school. Op de boterham in de…
Zo maak je de perfecte hamburger: weetjes, tips en recepten
Het belangrijkste element van een geslaagde hamburger is het vlees. Kies voor je kant-en-klaar of maak je je eigen vleesmengeling?
Belegde stokbroodjes: interessante weetjes en 101 mogelijkheden
Belegde broodjes zijn stokbroodjes belegd naar keuze van de klant met vleeswaren en/of kaas al dan niet met een extra…
Wat eet je bij warm weer? Tips en weetjes
Warm tot tropisch weer vandaag de komende dagen. Dat zal wat doen met ons lichaam. Daarom kan je maar beter…
Wokken, de typische Aziatische bakmethode
Waarom wokken zo herkenbaar is? Dat komt omdat het een aparte techniek is. Ontdek de basis van wokken, de typische…
Win een gasbarbecue met draaispit twv € 999
Kwaliteitsvol vlees gril je op een kwaliteitsvolle barbecue, toch? We verloten zo'n prachtige zwarte gasbarbecue Napoleon Rogue 425 twv €…
Worst is het favoriete BBQ-vlees van de Belg
VLAM vroeg aan 1000 Belgen wat zij het liefst op de rooster leggen. Worst blijkt het populairste barbecuevlees, gevolgd door…
Bestel nu al je Summer Break vlees- & BBQ-pakket
We nemen vakantie van 7 t.e.m. 25 juli 2024. We hebben traditiegetrouw sluitingspakketten met extra korting en Summer Break-pakketten.
Geef een lekkere Keurslager-geschenkbon cadeau
Met deze lekkere geschenkbonnen van Keurslager Lieve & Patrick maak je iedereen gelukkig. Keuze uit € 10, € 20 en…
Traybake met gehakt, olijven, feta en groentjes
Een traybake is een snel en makkelijk alles-in-één diner voor drukke doordeweekse avonden en luie weekenden.
BRASVAR: varkensvlees van de bovenste plank
Wij kiezen voor BRASVAR varkensvlees. Het is vlees van varkens die zorgzaam en ecologisch gekweekt worden in Nevele (Oost-Vlaanderen).
Stem de Belgische Keurslagers weer tot Beste Winkelketen
Vorig jaar werden we bekroond met de prestigieuze titel van Retailer of the Year, en ook dit jaar maken we…
Keurslager Lieve & Patrick bestrijdt voedselverspilling
Voedselverspilling is een probleem. Met de Too Good To Go-app red je ook bij Keurslager Lieve en Patrick te Oudsbergen…
Ons kippenvlees: 100% natuur en Belgisch
Kippenvlees: daar is er veel om te doen. Af en toe zie je op het nieuws en/of tijdens reportages wel…
Gehakt van de Keurslager is lekker en veelzijdig
Dat de Belgische Keurslagers lekker vlees in de toonbank hebben, dat weet iedereen. Maar dat we ook het lekkerste gehakt…
Ook bij ons kaasschotels en wekelijks een kaas in promotie
Smaken verschillen. Daarom kan je bij je favoriete keurslager ook terecht voor een uitgebreid assortiment kazen en kaasschotels. Ontdek ze.
Traag gegaarde varkenskroon met aardappelen uit de oven
BRASVAR onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Het smakelijk stukje varkensvlees uit Nevele in regio Deinze heeft een…
Aspergeseizoen: ook bij ons volop aan de gang
Ook wij verwerken graag de heerlijke Oudsbergse asperges van Knoops in onze bereidingen. Het is écht het heerlijke witte Limburgse…
Doe je profijt met deze 3 voordeelpakketten
We stelden je die al af en toe eens voor via sociale media of voor speciale gelegenheden, maar nu hebben…
Chevapchichi met kruidig volkoren plat brood
Chevapchichi, Ćevapi of ćevapčići is een vleesgerecht dat onder verschillende namen over de gehele Balkan bekend is. Het bestaat uit…
Hou rekening met onze sluitingsdagen in mei 2024
In mei zijn er een aantal feestdagen die ervoor zorgen dat ook wij van Keurslager Lieve en Patrick verplichte slutingsdagen…
Verwen je mama met onze menu’s en delicatessen op Moederdag
Moederdag is een dag om je mama eens lekker te verrassen met ons aspergemenu, klassiek menu of met tal van…
Nieuw recept Beemsterworstjes: 2 gratis voor iedere klant
In de drang om onze producten steeds te verfijnen, hebben we ons deze week gestort op de Beemsterworstjes. Het nieuwe…
Gnocchi-pasta met gehaktballetjes, broccoli en roomsaus
Gnocchi met gehaktballetjes, broccoli en roomsaus is een heerlijk pastagerecht voor zowel de grote als de kleine kids.
En de winnaar van 1 jaar gratis aankopen is dit jaar…
Ook dit jaar kon je 1 jaar gratis aankopen, ttz 52 x € 50, winnen naar aanleiding van de actie…
Amerikaans trio van gehakt op de BBQ
Net als de Amerikanen bereiden we Moinkballs, Shotgun Shells en Armadillo Eggs op de BBQ volgens de 'Low & Slow-methode'.…
Zo bak je de perfecte worst. Bekijk de video
Hoe moet je een worst bakken? Dat is de hamvraag die ons allemaal wakker houdt. Lekker vlees, da’s onze specialiteit.…
En de winnaar van € 100 n.a.v. onze carnavalsactie is…
En de winnaar van de aankoopcheque t.w.v. € 100 n.a.v. onze carnavalsactie 2024 is niemand minder dan... Klik de link…
Paasbreak van zondag 31 maart tot en met donderdag 4 april
We gaan er even tussenuit. De winkel zal gesloten zijn van zondag 31 maart tot en met donderdag 4 april.…
Win 1 jaar gratis Keurslager vleesproducten uit onze winkel
Ook dit jaar kan je 1 jaar gratis vleesproducten winnen naar aanleiding van de actie van de Belgische Keurslagers. Kom…
We blijven bereikbaar tijdens de wegenwerken
Vanaf 11 maart zijn er wegenwerken aan de rotonde vlak bij Keurslager Lieve & Patrick, maar de winkel en parking…
Gehaktbrood met olijven, walnoten en spek
Dit is een origineel gehaktbrood! De olijven zorgen voor een zuiderse toets en de walnoten geven het geheel een ‘bite’!…
Ferm Rotem deze week op bezoek in de slagerij
Naar jaarlijkse gewoonte kregen we bij Keurslager Lieve en Patrick weer bezoek van de dames van Ferm Rotem. Het is…
Broodje met Keurprimeur Burger
Met dit lekker broodje belegd met een Keurprimeur Burger, tapenade, ijsbergsla en gebakken spek scoor je zeker bij familie en…
Gevulde portobello’s op z’n Grieks
Een portobello is niets anders dan een uit de kluiten gewassen kastanjechampignon met een doorsnee van wel 12 cm. Door…
Wat maakt een Keurslager, een Keurslager?
Je hebt slagers en je hebt Keurslagers. Een wereld van verschil. Keurslagers dragen het metier van de traditionele slager een…
Onze préparé beantwoordt aan de strengste bacteriologische normen
De préparé van Keurslager Lieve & Patrick beantwoordt aan de strengste bacteriologische normen zoals in de Belgische wetgeving omschreven.
Kortingsactie en 500 gehaktballen gratis tijdens Lichtstoet Opglabbeek
De Lichtstoet van Opglabbeek is een optocht die telkenmale doorgaat op carnavalszaterdag. Dit jaar is dit op 10 februari vanaf…
Al meer dan 30 jaar enkel Belgisch Witblauw
We kiezen al meer dan 30 jaar voor het rundsvlees gekweekt door veeboer Nijsen in Neerglabbeek. We verkopen enkel vrouwelijke…
Verras je geliefde met onze delicatessen op Valentijnsdag
Verras je geliefde met het Valentijnsmenu, de Gourmet romantiek of een Keurslager Valentijnsburger op Valentijn. Verkrijgbaar van 11 tot 18…
Ook glutenvrije en lactosevrije bereidingen
Wist je dat we bij Keurslager Lieve & Patrick ook dagelijks gehakt, braadworsten, hamburgers,… maar ook charcuterie of fijne vleeswaren…
We hebben een winnaar
Belgische Keurslagers bestaat in 2023 veertig jaar, en dat moest gevierd worden met een winactie Één jaar gratis vlees, ttz…