Net als ieder jaar organiseren we ook dit jaar twee super promotieweken. Van 16 tot 21 september zetten we tijdens de ‘Week van de hamburger’ al onze hamburgers in de kijker met een superpromotie. Maar ook tijdens de ‘Week van het gehakt’ van 23 tot 28 september zetten we 4 gehakttoppers uit onze toonbank in de kijker met een superpromo. Profiteer ervan!
Promotieweken
Op promoties, kortingen en voordeelpakketten daar kan je het hele jaar door van genieten bij je favoriete Keurslager in Opglabbeek.
En als je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief, brengen we je daar ook iedere zondag als eerste van op de hoogte.
Een paar keer in het jaar organiseren we ook extra promotieweken.
Van 16 tot 21 september zetten we tijdens de ‘Week van de hamburger’ al onze hamburgers in de kijker met een superpromotie en tijdens de ‘Week van het gehakt’ van 23 tot 28 september alle gehakttoppers in onze toonbank.
Week van de hamburger
Van 16 tot 21 september zetten we tijdens de ‘Week van de hamburger’ al onze hamburgers in de kijker met een superpromotie: 3 kopen + 1 gratis. Maar wat zijn hamburgers nu eigenlijk en waar komen ze vandaan?
Een hamburger of gewoon burger is een schijf gebakken of gegrild gemalen vlees, meestal rundergehakt. Vaak worden sla, tomaat, ui, spek, ei, augurken en kaas aan toegevoegd en sauzen als mosterd, mayonaise, ketchup of chilisaus. Wij hebben ondertussen wel vele lekkere afleidingen gemaakt. Onze hamburgers worden meestal gemaakt van ons gemengd gehakt.
De hamburger wordt gebakken op een bakplaat, in een pan of op een grill of barbecue. Dit gerecht kent verschillende nationale en regionale varianten.
Alle hamburgers: 3 kopen + 1 gratis
Week van het gehakt
Tijdens de ‘Week van het gehakt’ van 23 tot 28 september zetten we de toppers van gehakt in onze toonbank extra in de kijker met een superpromotie.
500gr kopen + 200gr gratis
Klik op een foto voor meer informatie.
Ons gehakt
Ons gemengd gehakt varken-rund maken we met mager brasvar-varkensvlees en vlees van runderen van onze plaatselijke veeboer. De verhouding is 80% varken en 20% rund.
We malen het vlees tweemaal.
We voegen er ons eigen zuivere specerijenmengeling toe. We gebruiken geen smaakversterkers, bewaarmiddelen of E-nummers. We voegen er dan ook gepasteuriseerd heelei bij dat zorgt voor een fijne binding van het vlees.
Het resultaat is ons lekker gehakt dat je ongetwijfeld wel kent.
Ons gehakt is glutenvrij en we gebruiken geen paneermeel of vlokken bij de bereiding ervan. Ons gehakt is dus puur gekruid vlees!
Nu je weet hoe we ons gehakt maken, moet je ook wel weten dat ons gehakt regelmatig wordt gekeurd door een geaccrediteerd laboratorium. En iedere keer beantwoordt ons gehakt aan de strengste bacteriologische normen zoals in de Belgische wetgeving omschreven.
Ons gehakt is dus van hoogwaardige kwaliteit en veilig om ook rauw te worden gegeten!
Tips
Net als met al onze vleesproducten zijn we streng als het gaat om hygiëne en voedselveiligheid. Maar we zijn niet de laatste in de keten alvorens het op het bord komt van jouw kroost.
Hier dus enkele tips opdat het gehakt hoogwaardig en veilig zou blijven tot op je bord.
√ Doe je verschillende boodschappen, kom dan als laatste je vlees halen (die je bv via onze webshop hebt besteld).
√ Gebruik steeds een koeltas en koelblokken om je vlees, charcuterie en vooral gehaktbereidingen koel te transporteren. Ook die hebben wij, vraag er naar.
√ Met of zonder koeltas, haast je naar huis en leg de vleesproducten zo snel mogelijk in de koelkast.
√ En als laatste: check regelmatig met behulp van een thermometer de binnentemperatuur van je koelkast.
Promotie op donderdag
Koop je op donderdag 1 kg gehakt V/R dan ontvang je er 300gr zomaar gratis bij.