089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag

Week van het gehakt: steeds lekker en je kan er vanalles mee doen

keurslager-lieve-patrick-slagerij-gehakt-oudsbergen-opglabbeek WEEK VAN HET GEHAKT

Dat de Belgische Keurslagers lekker vlees in de toonbank hebben, dat weet iedereen. Maar dat we ook het lekkerste gehakt hebben, daar willen we je toch nog even aan herinneren tijdens onze ‘Week van het gehakt’. Dit jaar zetten we 4 gehakttoppers uit onze toonbank in de kijker met een superpromo. Profiteer ervan! 

Gehakt is lekker en veelzijdig

Gehakt is lekker en je kan er vanalles mee doen. Je kan er de traditionele gehaktballetjes in tomatensaus of mosterdsaus mee maken, maar ook verwerken in een ovenschotel of er vogelnestjes, gehaktbrood en er gevulde tomaat mee maken.

Gehakt gaat natuurlijk ook in de pastasaus en op de kleine balletjes in de tomatensoep zijn kinderen verzot.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en als je even geen idee hebt wat er nu wel mee te doen, scroll dan hier even in onze foto’s: verschillende van de vrijdagsrecepten zijn gemaakt met gehakt.

Week van het gehakt

Tijdens de ‘Week van het gehakt’ van 23 tot 28 september zetten we de toppers van gehakt in onze toonbank extra in de kijker met een superpromotie. 

 

500gr kopen + 200gr gratis

 

Klik op een foto voor meer informatie.

Gehakt V/R

Kalfsgehakt V/K

Boerengehakt V/K

Italiaans gehakt V/R

Ons gehakt

Ons gemengd gehakt varken-rund maken we met mager brasvar-varkensvlees en vlees van runderen van onze plaatselijke veeboer. De verhouding is 80% varken en 20% rund.

We malen het vlees tweemaal.

We voegen er ons eigen zuivere specerijenmengeling toe. We gebruiken geen smaakversterkers, bewaarmiddelen of E-nummers. We voegen er dan ook gepasteuriseerd heelei bij dat zorgt voor een fijne binding van het vlees.

Het resultaat is ons lekker gehakt dat je ongetwijfeld wel kent.

Ons gehakt is glutenvrij en we gebruiken geen paneermeel of vlokken bij de bereiding ervan. Ons gehakt is dus puur gekruid vlees!

Nu je weet hoe we ons gehakt maken, moet je  ook wel weten dat ons gehakt regelmatig wordt gekeurd door een geaccrediteerd laboratorium. En iedere keer beantwoordt ons gehakt aan de strengste bacteriologische normen zoals in de Belgische wetgeving omschreven.

Ons gehakt is dus van hoogwaardige kwaliteit en veilig om ook rauw te worden gegeten!

Tips

Net als met al onze vleesproducten zijn we streng als het gaat om hygiëne en voedselveiligheid. Maar we zijn niet de laatste in de keten alvorens het op het bord komt van jouw kroost.

Hier dus enkele tips opdat het gehakt hoogwaardig en veilig zou blijven tot op je bord.

√ Doe je verschillende boodschappen, kom dan als laatste je vlees halen (die je bv via onze webshop hebt besteld).

√ Gebruik steeds een koeltas en koelblokken om je vlees, charcuterie en vooral gehaktbereidingen koel te transporteren. Ook die hebben wij, vraag er naar.

√ Met of zonder koeltas, haast je naar huis en leg de vleesproducten zo snel mogelijk in de koelkast.

√ En als laatste: check regelmatig met behulp van een thermometer de binnentemperatuur van je koelkast.

Promotie op donderdag

Koop je op donderdag 1 kg gehakt V/R dan ontvang je er 300gr zomaar gratis bij.

Zie alle weekpromoties.