089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag
Keurslager Lieve en Patrick LOGO definitief (1)

Wat maakt een Keurslager, een Keurslager?

keurslager lieve patrick slagerij gehakt too good to go A-licentie oudsbergen opglabbeek

Je hebt slagers en je hebt Keurslagers. Een wereld van verschil.

Keurslagers dragen het metier van de traditionele slager een warm hart toe maar ze kunnen én doen veel meer dan enkel vlees uitbenen en waken over de kwaliteit van hun ambacht.

Klant is koning

Bij een Keurslager is de klant nog écht koning. Je krijgt een service op maat. Twee sneetjes betekent ook echt twee sneetjes. Die snijden wij vers voor jou. Zo geven we de beste service en gaan we voedselverspilling tegen.  

Geen gewone slager

Iedereen weet dat een Keurslager geen gewone slager is. Maar wat is dan het verschil? En wat drijft een Keurslager? Kamiel kent de slagerswereld vanbinnen en vanbuiten. Hij legt je met alle plezier uit wat een slager tot Keurslager maakt.

Het lekkerste vlees

Duidelijk! Voor het lekkerste vlees en de prikkelendste inspiratie moet je dus bij een Keurslager zijn. En bij ons winkelen doe je met een gerust hart: we staan garant voor de beste kwaliteit, voor minder doen we het niet. De vriendelijke service is de kers op de taart.

Altijd vers

Bij de levering controleren we als Keurslager de temperatuur van het verse vlees. Die mag niet hoger zijn dan 4 °C. We kijken na of het transport volgens de strikte hygiënenormen is verlopen. Deze controle is essentieel voor een lekker, kwaliteitsvol product. Ook daarna controleren onafhankelijke inspecteurs regelmatig stalen van het bereide product. Je kan dus gerust zijn!

Altijd veilig

Als Keurslagers krijgen we de nodige ondersteuning om topkwaliteit te garanderen, van de levering tot jouw bord.

Ook bij het klaarmaken van de (vlees)bereidingen hanteren we de hoogste hygiënische normen. We respecteren de koudeketen zodat de temperatuur nooit te hoog is. Voor de kruiding gebruiken we enkel hoogwaardige kruiden en… ons geheime recept dat enkel wij kennen en al decennialang hanteren.

Controle

Wat een Keurslager uniek maakt, is dat onze vereniging de kwaliteit van onze producten zelf controleert. Regelmatig sturen ze onafhankelijke inspecteurs bij ons.

Reeds vanaf de opstart krijgen we steeds de A-licentie; de hoogste onderscheiding voor een Keurslager. Samen met jou als klant is dit kroon op ons werk!

keurslager lieve en patrick oudsbergen slagerij (2)

5% korting

speciaal voor jou!

Abonneer je om steeds op zondag onze nieuwsbrief met de weekpromo's, weetjes en recepten te ontvangen, en geniet per direct van 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.

Uitschrijven kan op ieder moment!