089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag
Keurslager Lieve en Patrick LOGO definitief (1)

Stem de Belgische Keurslagers weer tot Beste Winkelketen

winkelketen retailer of the year

Vorig jaar werden de Belgische Keurslagers bekroond met de prestigieuze titel van “Retailer of the Year” en “Beste Winkelketen van België”. Ook dit jaar maken we opnieuw kans. Ook jouw stem is van groot belang. 

Slagers en Keurslagers

Je hebt slagers en je hebt Keurslagers. Een wereld van verschil. Keurslagers dragen het metier van de traditionele slager een warm hart toe maar ze kunnen én doen veel meer dan enkel vlees uitbenen en waken over de kwaliteit van hun ambacht.

Klant is koning

Bij een Keurslager is de klant nog écht koning. Je krijgt een service op maat. Twee sneetjes betekent ook echt twee sneetjes. Die snijden wij vers voor jou. Zo geven we de beste service en gaan we voedselverspilling tegen.  

Geen gewone slager

Iedereen weet dat een Keurslager geen gewone slager is. Maar wat is dan het verschil? En wat drijft een Keurslager? Kamiel kent de slagerswereld vanbinnen en vanbuiten. Hij legt je met alle plezier uit wat een slager tot Keurslager maakt. 

Steun en Erkenning

Alvorens de Belgische Keurslagers weer met de prestigieuze titel van Retailer of the Year worden bekroond, moet er worden gestemd.

Je stem is een steun en een erkenning voor het dagelijkse harde werk om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.

Cadeaubon

Bij deelname maak je kans op een cadeaubon van een (web)winkel naar keuze ter waarde van € 150, € 100 of € 75.

We rekenen op je!

5% korting

speciaal voor jou!

Abonneer je om steeds op zondag onze nieuwsbrief met de weekpromo's, weetjes en recepten te ontvangen, en geniet per direct van 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.

Uitschrijven kan op ieder moment!