089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag
Keurslager Lieve en Patrick LOGO definitief (1)

We blijven bereikbaar tijdens de wegenwerken

rotonde burger keurslager lieve patrick oudsbergen werken rotonde opglabbeek

Vanaf 11 maart zijn er wegenwerken aan de rotonde vlak bij onze slagerij. We blijven bereikbaar via de omleidingsweg. Ook onze parking blijft open. Je kan hier dus vlot parkeren.

Werken in het centrum

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt aan een aantal vernieuwingen in het centrum in Opglabbeek. Maandag 11 maart 2024 start de vernieuwing van de rotonde N730 Weg naar As x Weg naar Zwartberg met o.a. vrijliggende fietspaden.

Wat en waarom? 

Het centrum van Opglabbeek is een drukke verkeersas met doorgaand verkeer naar Bree, As en Genk.

Daarnaast bevinden zich ook tal van instellingen (school, gemeentehuis, bibliotheek…) en handelszaken (supermarkten, horeca, winkeliers, banken,…) in de dorpskern en dat leidt tot veel stap- en fietsverkeer.

Om de veiligheid van deze actieve weggebruikers te verhogen wordt de directe omgeving rondom het dorpsplein aangepakt in verschillende fases. 

Vernieuwing rotonde 

Op maandag 11 maart start de vernieuwing van de rotonde. De werken zullen zo’n 8 weken duren, op basis van gunstige werf- en weersomstandigheden. Ze betekenen een aanzienlijke hinder voor de omgeving.

Om de uitvoeringstermijn zo kort mogelijk te houden, wordt de aansluiting vanaf de rotonde met de Weg naar Zwartberg onderbroken tijdens de werken.

Alle handelaars, waaronder dus ook wij, blijven bereikbaar via de andere aangrenzende straten op de Weg naar Zwartberg. 

Lees bij ‘Al uitgevoerd meer over de fases die afgerond zijn. 

rotonde burger keurslager lieve patrick

Rotonde Burger

Naar aanleiding van de werken aan de rotonde hebben we een burger samengesteld met de vanzelfsprekende naam: 𝗥𝗢𝗧𝗢𝗡𝗗𝗘 𝗕𝗨𝗥𝗚𝗘𝗥.
 
Het is een pittige burger van gemengd gehakt, paprika, rode ajuin, mozzarella, paneermeel ‘Italia’ en een kerstomaatje als garnituur.
 
Kom die overheerlijke burger per direct halen in de winkel of bestel die online.

Informatie & plan: Agentschap Wegen & Verkeer

5% korting

speciaal voor jou!

Abonneer je om steeds op zondag onze nieuwsbrief met de weekpromo's, weetjes en recepten te ontvangen, en geniet per direct van 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.

Uitschrijven kan op ieder moment!