089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag
Keurslager Lieve en Patrick LOGO definitief (1)

Ferm Rotem deze week op bezoek in de slagerij

bezoek Ferm Rotem keurslager Lieve Patrick Oudsbergen slagerijbezoek

Naar jaarlijkse gewoonte kregen we bij Keurslager Lieve en Patrick weer bezoek van de dames van Ferm Rotem. Het is altijd een leuk gebeuren.

Ferm Rotem

Ferm is een netwerk gedragen door vrouwen, waarmee mensen zich betrokken en verbonden voelen, op elk moment in het leven. Met een daadkrachtige visie op maatschappelijke thema’s. Met een breed aanbod van diensten. Met ontspannende en educatieve activiteiten. Ferm is steeds dichtbij, ook in Rotem.

ferm rotem

Solidair en ondersteunend netwerk 

Als vrouwennetwerk ijvert Ferm voor  gendergelijkheid op sociaal, economisch en relationeel niveau. Ferm zet zich al 100 jaar in voor het empoweren van vrouwen zodat zij hun eigen keuzes kunnen maken. Dat deed Ferm onder andere door heel wat ondersteunende diensten in het leven te roepen, vorming te organiseren, vrouwen samen te brengen, te ijveren voor een beter sociaalrechtelijk statuut en vanuit een vrouwenblik maatschappelijke thema’s aan te kaarten.

Ferm biedt vrouwen een kader waarin ze voor hun rechten kunnen opkomen. Naast het vrouw-zijn, is het voor bepaalde groepen van vrouwen vaak nog moeilijker om echt eigen keuzes te kunnen maken omwille van hun opleiding, herkomst of geaardheid. Ferm wil ook inzetten op vrouwen in armoede of met een migratieachtergrond en streeft naar een inclusieve samenleving.

Ferm wil dat de rol van vrouwen in de samenleving meer zichtbaar wordt en benadrukt dat vrouwelijke waarden zoals samenwerken en verbinding met de levende wereld om ons heen veel meer maatschappelijke waardering verdient.

Lees meer over Ferm.

5% korting

speciaal voor jou!

Abonneer je om steeds op zondag onze nieuwsbrief met de weekpromo's, weetjes en recepten te ontvangen, en geniet per direct van 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.

Uitschrijven kan op ieder moment!