089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag
Keurslager Lieve en Patrick LOGO definitief (1)

Kortingsactie en 500 gehaktballen gratis tijdens Lichtstoet Opglabbeek

carnaval lichtstoet bal opglabbeek

De Lichtstoet van Opglabbeek is een optocht die telkenmale doorgaat op carnavalszaterdag. Dit jaar is dit op 10 februari vanaf 19u11. Aansluitend is een bal. Wij steunen met een winactie en delen gratis 500 gehaktballen met ajuin uit.

Lichtstoet, start van carnaval 

Morgen, zaterdag 10 februari trekt de lichtstoet van De Bollekes door de straten van Opglabbeek en geeft Prins Wout hiermee het startschot van de carnavalsperiode in Oudsbergen.

De officiële machtsoverdracht vindt morgen plaats. “Prins Wout van De Bollekes krijgt een symbolische sleutel van het gemeentehuis”, zegt schepen van evenementen Hanne Schrooten. “Hij krijgt het tijdens de carnavalsperiode voor het zeggen in Oudsbergen.”

De lichtstoet vertrekt om 19.11 uur en gaat via de Rozenstraat, Gildenstraat, Centrumstraat, Dorpsplein, Weg naar Zwartberg (voorbij onze deur), Hermisweg, Kiewitstraat, Stegerweg, Peetjesstraat, Kimpenstraat, Lemmensweg en het dorpsplein.

Praktisch

Vanaf 17 uur worden de zijstraten afgesloten en vanaf 18 uur de hoofdwegen.

Bezoekers worden aangeraden om te voet of met de fiets te komen. Kom je toch met de auto, dan kan je tijdens de Lichtstoet van Opglabbeek parkeren aan de sporthal of aan de Aldi die binnen de afgesloten zone van het parcours ligt. 

Na de stoet is er aansluitend verkleed bal in Den Ichter.

500 gehaktballen en actie

Tijdens de Lichtstoet schenken we 500 gehaktballen met ajuin en 15% korting op je volledige aankoop. 

Bovendien maak je kans om een aankoopcheque van € 100 te winnen.

Lichtstoet Opglabbeek Carnaval 2023

De Opglabbeekse Lichtstoet bracht vorig jaar ondanks het miezerige weer meer mensen dan verwacht op de been. Cv De Bollekes was dan ook bijzonder opgetogen over het verloop van de stoet waarin 27 mooi verlichte wagens meereden. En het volk stond in het centrum rijen dik.

Bekijk de video.

5% korting

speciaal voor jou!

Abonneer je om steeds op zondag onze nieuwsbrief met de weekpromo's, weetjes en recepten te ontvangen, en geniet per direct van 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.

Uitschrijven kan op ieder moment!