089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag

Onze préparé beantwoordt aan de strengste bacteriologische normen

préparé keurslager lieve patrick oudsbergen slagerij certificaat lavetan turnhout

We vertelden je al hoe we ons gehakt maken en van hoogwaardige kwaliteit is, maar wat je ook moet weten is dat niet alleen onze gehakt, maar ook onze préparé regelmatig wordt gekeurd door een geaccrediteerd laboratorium. 

Préparé

Onze préparé, ook wel filet americain of americain préparé genoemd, wordt gemaakt van fijn gemalen rauw mager rundvlees met mayonaise, een kruidenmengelin en zout.

Préparé is een klassieker voor de boterham of op een stokbroodje.

Ook met andere charcuterie en fijne vleeswaren heeft préparé zijn plaats op een koude schotel of koud buffet.

Streng als het gaat om hygiëne

 Net als met al onze vleesproducten zijn we streng als het gaat om hygiëne en voedselveiligheid. De reden waarom we ook regelmatig onze préparé laten controleren door een geaccrediteerd laboratorium.

préparé keurslager lieve partrick oudsbergen slagerij

Enkele tips

We zijn dus streng als het gaat om hygiëne en voedselveiligheid, maar niet de laatste in de keten alvorens het op het bord komt van jouw kroost.

Hier dus enkele tips opdat de préparé en al onze vleeswaren hoogwaardig en veilig zou blijven tot op je bord.

  • Doe je verschillende boodschappen, kom dan als laatste je vlees halen (die je bv via onze webshop hebt besteld).
  • Gebruik steeds een koeltas en koelblokken om je vlees, charcuterie en vooral gehaktbereidingen koel te transporteren. Ook die hebben wij, vraag er naar.
  • Met of zonder koeltas, haast je naar huis en leg de vleesproducten zo snel mogelijk in de koelkast.
  • En als laatste: check regelmatig met behulp van een thermometer de binnentemperatuur van je koelkast.