089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag
Keurslager Lieve en Patrick LOGO definitief (1)

Ons kippenvlees: 100% natuur en Belgisch

poulet pur keurslager lieve patrick oudsbergen opglabbeek

Kippenvlees: daar is er veel om te doen. Af en toe zie je op het nieuws en/of tijdens reportages wel afgrijselijke beelden van kippenkwekerijen en kippenslachterijen. Daarom even dit weetje omtrent het kippenvlees die wij aanbieden in de toonbank, en om je gerust te stellen.

Ons kippenvlees is Belgisch

Al ons kippenvlees is Belgisch en volledig traceerbaar tot de kweker, want het is voor jou en voor ons belangrijk dat je weet wat je eet. Dit maakt ons kippenvlees uniek in haar soort en garandeert je een overheerlijke smaak en aroma.

Poulet Pur

Eén van de twee kippenrassen die wij verwerken, is de ‘Poulet Pur’. 

De ‘Poulet Pur’ staat garant om haar rijkelijke smaak en vast, mager en vetarm vlees.

Om de kwaliteit van dit kippenras te garanderen werd een specifiek lastenboek opgesteld met hoge kwaliteitseisen waaraan de kippen moeten voldoen.

Zo worden de kippen bij vaste kwekers gekweekt, krijgen zij voldoende vrije ruimte en worden zij gevoed met plantaardige voeders.

De ‘Poulet Pur’ is ook volledig traceerbaar tot de kweker, want het is voor jou en ons belangrijk dat je weet wat je eet.

Dit maakt deze kip uniek in haar soort en garandeert je een overheerlijke smaak en aroma.

5% korting

speciaal voor jou!

Abonneer je om steeds op zondag onze nieuwsbrief met de weekpromo's, weetjes en recepten te ontvangen, en geniet per direct van 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.

Uitschrijven kan op ieder moment!