089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag
Gesloten van zo. 19 t.e.m. woe. 22 mei
Keurslager Lieve en Patrick LOGO definitief (1)

En de winnaar van € 100 n.a.v. onze carnavalsactie is…

De Lichtstoet van Opglabbeek is een optocht die telkenmale doorgaat op carnavalszaterdag. Dit jaar was dit op 10 februari. Wij deelden gratis 500 gehaktballen met ajuin uit gepaard met een winactie.

Lichtstoet 2024

Op Carnavalszaterdag trok de verlichte optocht van Opglabbeek weer uit. CV De Bollekes, Prins Wout I en Jeugdprins Kian I ontvingen vijfendertig groepen uit heel Limburg. Die trokken ondanks de lichte regen door dikke rijen van kijkers. 

De Opglabbeekse lichtstoet trekt ieder jaar meu carnaval meer toeschouwers. Het is een evenement dat succes kent en dat blijft groeien. De stoet staat bekend als een optocht van grote wagens, deze editie ook met boeren en hun verlichte tractoren.

De kleinere wagens, maar ook heel wat prinsenwagens en raadswagens gevolgd door loopgroepen waren er ook bij. Alles wat van licht is voorzien, mag in Opglabbeek aansluiten. Vooral de carnavalpraalwagens met lichteffecten werden gesmaakt.

Lees meer over de Lichtstoet in Het Belang van Limburg.

Carnavalsactie

Tijdens de lichttstoet deelde een carnavalsgroep voor ons gratis 500 gehaktballen met ajuin uit gepaard met een winactie.

Met het kaartje dat aan de gehaktbal hing, kreeg je niet alleen 15% korting op je aankopen, je kon boven kans maken om een aankoopcheque van € 100 te winnen.  

Winnaar carnavalsactie

Benieuwd of jij de winnaar bent van onze carnavalsactie? Bekijk de video tot het einde!

5% korting

speciaal voor jou!

Abonneer je om steeds op zondag onze nieuwsbrief met de weekpromo's, weetjes en recepten te ontvangen, en geniet per direct van 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.

Uitschrijven kan op ieder moment!