089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag
Gesloten van zo. 19 t.e.m. woe. 22 mei
Keurslager Lieve en Patrick LOGO definitief (1)

Nieuw recept Beemsterworstjes: 2 gratis voor iedere klant

In de drang om onze producten steeds te verfijnen, hebben we ons deze week gestort op de Beemsterworstjes. Het nieuwe recept bevat nog meer kaas en de kruidenmix werd op punt gezet. En dit met een overheerlijk resultaat, al zeggen we het zelf. Om je de kans te geven om deze te laten proeven, ontvang je aanstaande donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei bij een minimale aankoop van € 15, twee Beemsterworstjes gratis.  

Beemsterworstjes

Beemsterworstjes zijn zoals de naam al doet vermoeden, worstjes met Beemsterkaas.

Rund- en varkensvlees wordt tweemaal fijngemalen en op smaak gebracht met kruiden,  verse hoevemelk van de Tievishoeve, een beetje zout en héél veel Beemsterkaas.

De worstjes worden gegaard zodoende je die zo uit het vuistje kunt eten, geroosterd tussen een broodje, of bij de stamppot als het weer wat tegenzit. 

Beemsterworst keurslager lieve patrick oudsbergen
Huisbereid met verse hoevemelk van de Tievishoeve.

Twee Beemsterworstjes gratis

Om je de kans te geven om onze nieuwe beemsterworstje te proeven, ontvang je aanstaande donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei bij een minimale aankoop van € 15, twee Beemsterworstjes gratis.  

Beemsterworstjes keurslager lieve patrick oudsbergen
De beemsterworstjes zijn klaar om te worden gegaard in de oven.

Beemsterworstjes kopen

We hebben altijd wel voldoende stock van beemsterworstjes in de winkel, maar gezien het één van de vele producten die wij in ons atelier bereiden, is het verstandig, als je er héél veel nodig hebt, bijvoorbeeld voor een barbecue van je vereniging of familie, om die vooraf te bestellen.

Beemsterworst beemster worst keurslager lieve patrick oudsbergen
De beemsterworstjes zijn klaar voor de winkeltoog.

5% korting

speciaal voor jou!

Abonneer je om steeds op zondag onze nieuwsbrief met de weekpromo's, weetjes en recepten te ontvangen, en geniet per direct van 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.

Uitschrijven kan op ieder moment!