089 85 41 28
Weg naar Zwartberg, 7 - 3660 Oudsbergen
ma-vrij 9u-18u | zat 9u-16u
gesloten op woensdag en zondag
Keurslager Lieve en Patrick LOGO definitief (1)

Doe je profijt met deze 3 voordeelpakketten

Maxi-pakket keurslager lieve en patrick slagerij oudsbergen opglabbeek

We stelden je die al af en toe eens voor via sociale media of voor speciale gelegenheden, maar nu hebben we naast onze weekpromoties en de punten die je kan sparen op de Keurkaart, ook permanent 3 pakketten waarmee je tot 20% voordeel kan doen. 

Alleen het beste

Als Belgische Keurslager begrijpen we dat je alleen het beste verdient als het gaat om vers vlees en vleesproducten. Daarom zetten we ons dag in, dag uit in om je de allerbeste service te bieden.

Budgetvriendelijk winkelen

Iedere week hebben we meerdere promoties in de winkel te Oudsbergen en in de webwinkel.

Met de Keurkaart kan je punten sparen. Per aankoopschijf van € 5,00 ontvang je één punt. Heb je 100 punten verzameld op je keurkaart, dan ontvang je een kortingsbon van € 5,00 die je bij een volgend winkelbezoek kan inruilen. Nog geen Keurkaart? Vraag die nu aan! Je ontvangt samen met je Keurkaart twee aankoopbonnen ter waarde van € 5,- in je brievenbus. 

keurkaart keurslager lieve patrick oudsbergen opglabbeek slagerij korting

Pakketten

En alsof dit nog niet allemaal genoeg was om alleen het beste budgetvriendelijk op tafel te kunnen zetten, hebben we nu perament drie pakketten in het gamma die af en toe qua inhoud veranderen: Family Pack Standaard, Family Pack Maxi en Diepvriespakket. Klik en ontdek ze hier.

Nooit nog één promotie missen?

Steeds als eerste op de hoogte zijn omtrent de promoties en campagnes van Keurslager Lieve & Patrick en nooit nog één promotie missen? Klik op onderstaande banner en abonner je op onze nieuwsbrief. Je ontvangt 5% op je eerste aankoop in de webshop.    

5% korting

speciaal voor jou!

Abonneer je om steeds op zondag onze nieuwsbrief met de weekpromo's, weetjes en recepten te ontvangen, en geniet per direct van 5% korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop.

Uitschrijven kan op ieder moment!