Kwaliteitsvol vlees gril je op een kwaliteitsvolle barbecue, toch? Om er zeker van te zijn dat jij zo’n toptoestel bezit, verloten we deze prachtige zwarte gasbarbecue ‘Napoleon Rogue 425’ met draaispit t.w.v. €999.
Gasbarbecue ‘Napoleon Rogue 425’
Pak uit bij vrienden en familie met jouw grilltechnieken en indrukwekkende gasbarbecue:
- Grilloppervlak van 60 x 45 cm
- Intense grillsmaak
- Past in elk buitendecor
- Inklapbare zijtafels
De gasbarbarbecue winnen
Wil je deze gasbarbecue in jouw tuin of op je balkon zien schitteren?
Tot 31 augustus of zolang de voorraad strekt, ontvang je één lot per winkelbezoek.
Via de website van de Belgische Keurslagers kan je je gegevens doorgeven, de unieke code op het lot en een antwoord op de twee schiftingsvragen.
Barbecueën
Het is weer tijd voor de barbecue! Dit jaar gaan we nog meer genieten, met een mooi stukje vlees op de gril. We geven je de beste BBQ tips en tricks. Laat je verrassen, inspireren en adviseren door de Keurslager bij jou in de buurt.
BBQ Checklist
Een barbecue organiseren veel stress? Echt niet! Samen met ons zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Van hoeveelheid boodschappen, soort barbecue, de voorbereiding in stappen én tips voor het grillen zelf. De Belgische Keurslagers maakten een checklist zodat jouw barbecue tot in de puntjes georganiseerd is.
Word een BBQ Pro
Heb je de basisvaardigheden van het barbecueën onder de knie? We helpen je met experimenteren in bereidingswijzen!
Leer meer over marineren, of het gebruiken van een dry rub. Maar denk ook aan informatie over direct en indirect garen, het gebruik van rookhout en low & slow garen. Zo zet jij nog specialere gerechten op tafel!
Liefst vlees op de gasbarbecue
Er is een grote keuze aan vlees voor op de barbecue. Groot vlees, zoals côte de boeuf, spareribs, of picanha. Maar ook burgers, spiesen, en vlees op bot.
Voor 53% van de barbecueënde Belgen is vlees onmisbaar op de BBQ. Verder heeft 25% heel graag vlees bij een barbecue en 15% liefst wel.
Voor slechts 7% hoeft vlees dus niet. De producten die het vaakst op de barbecue belanden, zijn vooral worsten (34%), brochettes (21%), spek (16%) en steak (16%). Ook ribbetjes (15%) en vis (al dan niet in papillot, 14%) zijn populair.